Desinstallatie Desktop Ransomware van Windows 7 : Van Afkomen Desktop Ransomware

Als u de dreiging van ransomware van uw geïnfecteerde systeem wilt verwijderen, moet u dit artikel lezen dat u kan helpen bij het efficiënt verwijderen. Volg daarom deze instructies voor het verwijderen van instructies aan het einde van dit artikel.

Korte opmerking over Desktop Ransomware

Desktop Ransomware is geclassificeerd als een typische ransomware die speciaal door de cyber-hackers is ontworpen om een ​​groot aantal online illegaal geld van de getroffen gebruiker te extraheren. Het kan alle Windows-besturingssystemen infecteren, zoals 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista enz., Evenals vele populaire zoekmachines van de webbrowser, waaronder Microsoft Edge, Opera, Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox enz. Het is een hoogst riskeerde malware-dreiging die onlangs werd ontdekt in de eerste week van november 2018 door MalwareHunterTeam. Het is echt een gevaarlijke virale infectie die zich heimelijk heeft geperforeerd in het misleidende systeem dat verschillende soorten opgeslagen belangrijke bestanden versleutelt met behulp van geavanceerde coderingsalgoritmen van militaire kwaliteit zoals AES of RSA.

Basis eigenschappen van Desktop Ransomware

Desktop Ransomware is een gevaarlijk cryptovirus dat zeer geruisloos het gecompromitteerde systeem binnendringt met behulp van verschillende distributiekanalen zoals het gebruik van een zeer beroemde softwarebundelmethode, spammed e-mails, freewares, online gaming servers, nep software update tools, pornosites, het downloaden van torrents, kwaadaardige programma's , junked mails, geïnfecteerde externe schijven, verdachte websites links, peer-to-peer bestandsdeling netwerk enz. Deze ransomware is in staat om alle vertrouwelijke gegevens van het gecompromitteerde systeem te versleutelen met cryptografisch algoritme en voegt de bestandsnaam toe door een prefix .lock toe te voegen aan de bestandsextensie. Dan daalt een waarschuwing van een losgeldwaarschuwing op de desktop van het systeem van de gebruiker voor het eisen van een losgeldbedrag in ruil voor de decoderingssleutel via crypto-valuta zoals Bitcoin.

Destructieve effecten van Desktop Ransomware

Desktop Ransomware is een malware-cyberdreiging die veel schadelijke programma's kan afleiden naar het systeem dat het slachtoffer is geworden, waardoor de hele machine wordt vernietigd. Hierdoor kan de werking van alle beveiligingsbewerkingen van het systeem worden uitgeschakeld, inclusief toepassingen voor antivirusprogramma's en firewallbeveiliging. Het vergrendelt ook alle gevoelige gegevens en maakt het onleesbaar voor de gebruiker. Het beschadigt zeer en onderbreekt de algehele prestaties en de snelheid beide.

Uitroeiing van Desktop Ransomware

Als u van mening bent dat uw systeem geïnfecteerd is geraakt en het ongelijkmatige gedrag ervan te wijten is aan deze Desktop Ransomware, is het daarom ten zeerste aan te raden om deze cyberdreiging uit het systeem te verwijderen met behulp van handmatige of automatische technieken.

Downloaden PC Bedreiging Scanner

De beste oplossing voor Desktop Ransomware verwijderen uit de getroffen Systems

Methode 1: Start de geïnfecteerde pc in de Veilige modus

 • Druk op “Start”, typ “msconfig” en druk op “Enter”.

 • Selecteer het tabblad “Boot” en controleer of de optie “Veilig opstarten” en klik vervolgens op de knop “OK”.

Methode 2: Verwijder Desktop Ransomware Door het tonen van alle verborgen bestanden en mappen

 • Klik op de knop “Start” en ga naar “Control Panel”.

 • Selecteer “Vormgeving en persoonlijke instellingen” optie.

 • Tik op “Mapopties” en selecteer het tabblad “View”.

 • Kies “Verborgen bestanden, mappen en drivers” optie. Klik vervolgens op “Apply” en de knop “OK”.

 • Nu, kwaadaardige bestanden en mappen aangemaakt door Desktop Ransomware en hen onmiddellijk te verwijderen uit het systeem.

Methode 3: Schoon Desktop Ransomware Verwante Gastheren bestand

 • Klik op “Start” en typ “%windir%/system32/Drivers/etc/hosts”.

 • Open “hosts” file met Notepad.

 • Dit bestand moet de IP-adressen bevatten Desktop Ransomware die u kunt identificeren op het woord “localhost”.

Methode 4: Elimineer Schadelijk Vermeldingen uit Desktop Ransomware Van de Register-editor

 • Druk op “Win + R” toetsen tegelijk.

 • Typ “regedit.exe” en druk op “Enter” knop.

 • Dan na, schoon folder startup: “HKLM\Software\Microsoft\Windows\Current version\Run”.

Methode 5: Verwijder Desktop Ransomware Zie ook Opstartonderdelen

 • Druk op “Start” en typ “msconfig” en klik op “Enter”.

 • Kies het tabblad “Opstarten” en schakel alle verdachte items die wordt geassocieerd met Desktop Ransomware.

Verwijder Desktop Ransomware Met behulp van PC bedreigingen Scanner

Handmatig verwijderen van Desktop Ransomware vereist interferentie met de computer bestanden en registers. Daarom kan het onverwachte schade veroorzaken op uw machine. Zelfs als uw PC vaardigheden zijn niet in een professioneel niveau, dan maak je geen zorgen! U kunt de ransomware verwijdering zelf doen slechts in een paar minuten door het gebruik van PC bedreigingen scanner.

Downloaden PC Bedreiging Scanner

Belangrijk: Nu, kunt u uw systeembestanden te herstellen na Desktop Ransomware te verwijderen. Informatie over het bestand restauratie methoden hieronder in dit artikel.

Hoe gecodeerde gegevens en bestanden op te halen na het verwijderen Desktop Ransomware

Zoals werd gesteld in het losgeld boodschap, kunnen de gebruikers bestanden en gegevens niet worden gedecodeerd zonder decryptie sleutel. De hackers aandringen op het betalen van losgeld, met de nadruk uw aandacht en dan proberen om de futiliteit van de pogingen weer te geven. In feite, zonder het betalen van losgeld vergoeding aan de Desktop Ransomware ontwikkelaars, gebruikers kunnen hun gegevens te herstellen op verschillende manieren. U moet de ransomware virus volledig van uw systeem te verwijderen en ga dan voor de data recovery-procedure. De eerste en meest eenvoudige manier om versleutelde gegevens op te halen om de back-up. Als u een check-point, toen opstelling ten minste 2 of 3 dagen voordat je het Desktop Ransomware infectie.

Stap 1: Bestanden herstellen van file van Vensters

 • Klik op “Start” en ga naar “Control Panel”.

 • Tik op “Systeem en beveiliging” en kies “Backup and Restore” optie.

 • Kies “Bestanden terugzetten van back-up” en geef de check-point te herstellen.

Stap 2: Gebruik Shadow Explorer Om bestanden versleuteld door Ophalen Desktop Ransomware

Als u niet de gewoonte van het maken van back-ups, dan moet u het hulpprogramma Shadow Explorer gebruiken. Tijdens de encryptie-proces, de Desktop Ransomware creëert een versleutelde kopieën van de systeembestanden en de originele gegevens te verwijderen. In dit soort situaties, kunt u schaduwkopieën gebruiken om bestanden en gegevens te herstellen.

Klik hier om Shadow Explorer downloaden

Stap 3: Herstel gecodeerde gegevens door Desktop Ransomware Met behulp van Data Recovery Software

In enkele gevallen, de nare ransomware bedreigingen ook de schaduw volume kopieën van de gegevens te verwijderen. Daarom is in dergelijke omstandigheden kunt u de data recovery software hieronder aanbevolen in dit artikel die u kunnen helpen om een deel van uw gegevens en bestanden op te halen te downloaden.

Download het nu!

English Get Rid Of Desktop Ransomware Instantly
French Suppression Desktop Ransomware Dans les étapes simples
German Löschen Desktop Ransomware In einfachen Schritten
Polish Easy Guide Kasować Desktop Ransomware
Portuguese Remover Desktop Ransomware de Safari : Abolir Desktop Ransomware
Italian Liberarsi di Desktop Ransomware Facilmente
Spanish Borrar Desktop Ransomware de Internet Explorer : Eliminar Desktop Ransomware
Danish Fjerne Desktop Ransomware fra Opera : Rette op Desktop Ransomware