Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit Verwijdering: Hoe Verwijder Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit Gemakkelijk

Depth-Analysis on Ransom: Win32 / GandCrab.AG! Bit

Naam Ransom: Win32 / GandCrab.AG bit
Type ransomware
Risico impact hoog
Beschrijving Ransom: Win32 / GandCrab.AG! Bit kan de op uw pc opgeslagen bestanden versleutelen en vereist 1.5 DASH om een ​​decoderingssleutel te leveren.
Mogelijke symptomen Bestandsversleuteling, prestatievermindering van het systeem, andere malwareaanvallen, cyberdiefstal, enz.
Detectie / verwijderingstool Download Ransom: Win32 / GandCrab.AG! Bit Scanner om de aanval van Ransom: Win32 / GandCrab.AG! -bit virus te bevestigen.

Onderzoeksrapport over Ransom: Win32 / GandCrab.AG! Bit

Ransom: Win32 / GandCrab.AG! Bit is een bestandscoderingsmalware die meestal wordt afgeleverd op de computer van het slachtoffer door het gebruik van schadelijke e-mailbijlagen. Met behulp van schadelijke scripts die zijn ingesloten in dergelijke beschadigde e-mails, kan de bedreiging de payload installeren op de achtergrond van het systeem wanneer de gedupeerde gebruikers het bijgevoegde bestand downloaden of openen. Het lijkt een onafhankelijk virus te zijn en geen enorme familie van ransomware-infecties die eerder werden ontdekt. Elke dag beginnen nieuwe bedreigingen van de bestandscodering en Ransom: Win32 / GandCrab.AG! Bit is een van de verschillende nieuwe ransomware-virussen. Technisch gezien, werd voor het eerst waargenomen door de security analisten op 27 januari 2018 en de hackers voortdurend bijstellen van de kern functionaliteit van deze malware.

Ransom: Win32 / GandCrab.AG bit

Hoe herken je de Ransom: Win32 / GandCrab.AG! Bit Aanwezigheid?

Op basis van het recente onderzoeksrapport wordt deze malware op de geïnfecteerde pc uitgevoerd met de bestandsnaam 'GandCrab.exe'. Het maakt gebruik van het AES-256-coderingsalgoritme om de bestanden van het slachtoffer ontoegankelijk te maken. Nadat Ransom: Win32 / GandCrab.AG! Bit de doelbestanden codeert, zullen ze niet langer bruikbaar zijn zonder een decoderingssleutel, die de racketeers in hun bezit houden. De bedreiging neemt de bestanden van het slachtoffer in gijzeling totdat ze erin toestemmen een grote som losgeld te betalen in ruil voor de decryptietool. Het vormt een ernstige bedreiging en systeemgebruikers worden sterk aangeraden preventieve maatregelen tegen deze malware te nemen. Bovendien markeert Ransom: Win32 / GandCrab.AG! Bit de gecodeerde bestanden met de bestandsextensie bekend als '.GDCB' die wordt toegevoegd aan het einde van de naam van elk gecodeerd bestand.

Ransom Demand of Ransom: Win32 / GandCrab.AG! Bit

De malware geeft een losgeldbrief weer in de vorm van een tekstbestand dat wordt gerapporteerd als 'GDCB-DECRYPT.txt' en dat ook wordt neergezet in de documentenbibliotheek van het getroffen systeem en op het bureaublad van de machine. Als de computergebruikers echter proberen de website te verbinden die is gekoppeld aan Ransom: Win32 / GandCrab.AG! Bit, wordt een sms weergegeven waarin de hackers 1.5 DASH eisen, een vorm van digitaal geld in tegenstelling tot Bitcoin. Ondertussen is het belangrijk voor u om te voorkomen dat u losgeld betaalt, want er is geen garantie dat cyber-afpersers u een decoderingssleutel zullen geven, zelfs nadat u het gevraagde losgeld heeft ontvangen. Daarom moet Ransom: Win32 / GandCrab.AG! -bit worden verwijderd met behulp van een geloofwaardige anti-malwaretool.

Downloaden PC Bedreiging Scanner

De beste oplossing voor Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit verwijderen uit de getroffen Systems

Methode 1: Start de geïnfecteerde pc in de Veilige modus

 • Druk op “Start”, typ “msconfig” en druk op “Enter”.

 • Selecteer het tabblad “Boot” en controleer of de optie “Veilig opstarten” en klik vervolgens op de knop “OK”.

Methode 2: Verwijder Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit Door het tonen van alle verborgen bestanden en mappen

 • Klik op de knop “Start” en ga naar “Control Panel”.

 • Selecteer “Vormgeving en persoonlijke instellingen” optie.

 • Tik op “Mapopties” en selecteer het tabblad “View”.

 • Kies “Verborgen bestanden, mappen en drivers” optie. Klik vervolgens op “Apply” en de knop “OK”.

 • Nu, kwaadaardige bestanden en mappen aangemaakt door Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit en hen onmiddellijk te verwijderen uit het systeem.

Methode 3: Schoon Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit Verwante Gastheren bestand

 • Klik op “Start” en typ “%windir%/system32/Drivers/etc/hosts”.

 • Open “hosts” file met Notepad.

 • Dit bestand moet de IP-adressen bevatten Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit die u kunt identificeren op het woord “localhost”.

Methode 4: Elimineer Schadelijk Vermeldingen uit Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit Van de Register-editor

 • Druk op “Win + R” toetsen tegelijk.

 • Typ “regedit.exe” en druk op “Enter” knop.

 • Dan na, schoon folder startup: “HKLM\Software\Microsoft\Windows\Current version\Run”.

Methode 5: Verwijder Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit Zie ook Opstartonderdelen

 • Druk op “Start” en typ “msconfig” en klik op “Enter”.

 • Kies het tabblad “Opstarten” en schakel alle verdachte items die wordt geassocieerd met Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit.

Verwijder Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit Met behulp van PC bedreigingen Scanner

Handmatig verwijderen van Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit vereist interferentie met de computer bestanden en registers. Daarom kan het onverwachte schade veroorzaken op uw machine. Zelfs als uw PC vaardigheden zijn niet in een professioneel niveau, dan maak je geen zorgen! U kunt de ransomware verwijdering zelf doen slechts in een paar minuten door het gebruik van PC bedreigingen scanner.

Downloaden PC Bedreiging Scanner

Belangrijk: Nu, kunt u uw systeembestanden te herstellen na Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit te verwijderen. Informatie over het bestand restauratie methoden hieronder in dit artikel.

Hoe gecodeerde gegevens en bestanden op te halen na het verwijderen Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit

Zoals werd gesteld in het losgeld boodschap, kunnen de gebruikers bestanden en gegevens niet worden gedecodeerd zonder decryptie sleutel. De hackers aandringen op het betalen van losgeld, met de nadruk uw aandacht en dan proberen om de futiliteit van de pogingen weer te geven. In feite, zonder het betalen van losgeld vergoeding aan de Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit ontwikkelaars, gebruikers kunnen hun gegevens te herstellen op verschillende manieren. U moet de ransomware virus volledig van uw systeem te verwijderen en ga dan voor de data recovery-procedure. De eerste en meest eenvoudige manier om versleutelde gegevens op te halen om de back-up. Als u een check-point, toen opstelling ten minste 2 of 3 dagen voordat je het Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit infectie.

Stap 1: Bestanden herstellen van file van Vensters

 • Klik op “Start” en ga naar “Control Panel”.

 • Tik op “Systeem en beveiliging” en kies “Backup and Restore” optie.

 • Kies “Bestanden terugzetten van back-up” en geef de check-point te herstellen.

Stap 2: Gebruik Shadow Explorer Om bestanden versleuteld door Ophalen Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit

Als u niet de gewoonte van het maken van back-ups, dan moet u het hulpprogramma Shadow Explorer gebruiken. Tijdens de encryptie-proces, de Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit creëert een versleutelde kopieën van de systeembestanden en de originele gegevens te verwijderen. In dit soort situaties, kunt u schaduwkopieën gebruiken om bestanden en gegevens te herstellen.

Klik hier om Shadow Explorer downloaden

Stap 3: Herstel gecodeerde gegevens door Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit Met behulp van Data Recovery Software

In enkele gevallen, de nare ransomware bedreigingen ook de schaduw volume kopieën van de gegevens te verwijderen. Daarom is in dergelijke omstandigheden kunt u de data recovery software hieronder aanbevolen in dit artikel die u kunnen helpen om een deel van uw gegevens en bestanden op te halen te downloaden.

Download het nu!

English Delete Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit from Internet Explorer : Erase Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit
French Guide Complet De Désinstaller Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit de Chrome
German Entfernen Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit von Firefox
Polish Easy Guide Pozbyć się Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit
Portuguese Remover Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit Facilmente
Italian Liberarsi di Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit da Chrome : Liberarsi di Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit
Spanish Guía paso a paso para Deshacerse De Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit
Danish Fjerne Ransom:Win32/GandCrab.AG!bit Let