Stap voor stap handleiding voor Verwijder hc7 GOTYA ransomware van Windows XP

uninstall hc7 GOTYA ransomware

hc7 GOTYA ransomware – wat is het?

De hc7 GOTYA ransomware wordt aanvankelijk waargenomen op 1 december 2017 en is bevestigd als een bijgewerkte versie van de Hc6 Ransomware. Het identiek aan verschillende andere precaire programma's van de identieke groep, infiltreert zichzelf heel stil in het doelgerichte systeem zonder het bewustzijn van de gebruiker. Bedreiging eenmaal succesvol geïnstalleerd, probeert het op het beste niveau om het slachtofferbestand te gijzelen, deze bestanden te versleutelen met behulp van een robuust versleutelingsalgoritme en vervolgens het losgeld te eisen in ruil voor de decoderingssleutel die de besmette bestanden zal herstellen.

Werkalgoritme van hc7 GOTYA ransomware

hc7 GOTYA ransomware voert een diepe scan uit van de schijven van het slachtoffer voor de door de gebruiker gegenereerde bestanden met behulp van een sterk versleutelingsalgoritme. De uitvoering van deze specifieke oefening maakt de besmette bestanden volledig ontoegankelijk voor de gebruikers. De decryptiesleutel die de enige oplossing is voor het herstel van de bestanden die het slachtoffer zijn, wordt verzonden naar de commando- en besturingsservers van de hc7 GOTYA-ransomware, buiten het bereik van het slachtoffer of hun respectieve beveiligingssoftware. Deze dreiging terwijl de coderingsbewerking wordt uitgevoerd op de doelbestanden van het systeem, voegt de extensie '.GOTYA' toe aan hun respectievelijke doelen.

hc7 GOTYA ransom demand van ransomware

hc7 GOTYA ransomware na het succesvol voltooien van de coderingsprocedure, geeft een losgeldbrief vrij op de besmette pc.

De vrijgegeven losgeldnoot luidt als volgt:

Opmerking vrijgegeven in het geval van hc7 GOTYA ransomware verschilt enigszins van die van zijn voorganger, omdat het een toevoeging van een 5.000 USD losgeld voor netwerkbeheerders omvat. Nu, ongeacht de betalingsmogelijkheden, is het zeer belangrijk genoemd om af te zien van het betalen van het gevraagde losgeld, omdat apart betalen voor het toestaan ​​van boeven om door te gaan met het ontwikkelen van bedreigingen zoals hc7 GOTYA ransomware, ook de beloofde decoderingssleutel niet aan de gebruikers biedt. Dus in het geval dat het wordt gehackt door hc7 GOTYA ransomware, is het aangeraden om je alleen te concentreren op het verwijderen van de computer vanaf de Windows-pc.

Hoe hc7 GOTYA ransomware perforeert binnen pc?

hc7 GOTYA ransomware verwerft meestal propagatie onder gerichte computersystemen door middel van spam-e-mailberichten inclusief een slachtoffergebonden document in bijlage. Deze bijlagen hebben meestal de vorm van Microsoft Word-documenten met slechte scripts, die hc7 GOTYA ransomware in het systeem downloaden en installeren.

Dreiging kan zich bovendien verspreiden door freeware-programma's, online games, illegale software en infectieuze externe opslagapparaten.

Downloaden PC Bedreiging Scanner

De beste oplossing voor hc7 GOTYA ransomware verwijderen uit de getroffen Systems

Methode 1: Start de geïnfecteerde pc in de Veilige modus

 • Druk op “Start”, typ “msconfig” en druk op “Enter”.

 • Selecteer het tabblad “Boot” en controleer of de optie “Veilig opstarten” en klik vervolgens op de knop “OK”.

Methode 2: Verwijder hc7 GOTYA ransomware Door het tonen van alle verborgen bestanden en mappen

 • Klik op de knop “Start” en ga naar “Control Panel”.

 • Selecteer “Vormgeving en persoonlijke instellingen” optie.

 • Tik op “Mapopties” en selecteer het tabblad “View”.

 • Kies “Verborgen bestanden, mappen en drivers” optie. Klik vervolgens op “Apply” en de knop “OK”.

 • Nu, kwaadaardige bestanden en mappen aangemaakt door hc7 GOTYA ransomware en hen onmiddellijk te verwijderen uit het systeem.

Methode 3: Schoon hc7 GOTYA ransomware Verwante Gastheren bestand

 • Klik op “Start” en typ “%windir%/system32/Drivers/etc/hosts”.

 • Open “hosts” file met Notepad.

 • Dit bestand moet de IP-adressen bevatten hc7 GOTYA ransomware die u kunt identificeren op het woord “localhost”.

Methode 4: Elimineer Schadelijk Vermeldingen uit hc7 GOTYA ransomware Van de Register-editor

 • Druk op “Win + R” toetsen tegelijk.

 • Typ “regedit.exe” en druk op “Enter” knop.

 • Dan na, schoon folder startup: “HKLM\Software\Microsoft\Windows\Current version\Run”.

Methode 5: Verwijder hc7 GOTYA ransomware Zie ook Opstartonderdelen

 • Druk op “Start” en typ “msconfig” en klik op “Enter”.

 • Kies het tabblad “Opstarten” en schakel alle verdachte items die wordt geassocieerd met hc7 GOTYA ransomware.

Verwijder hc7 GOTYA ransomware Met behulp van PC bedreigingen Scanner

Handmatig verwijderen van hc7 GOTYA ransomware vereist interferentie met de computer bestanden en registers. Daarom kan het onverwachte schade veroorzaken op uw machine. Zelfs als uw PC vaardigheden zijn niet in een professioneel niveau, dan maak je geen zorgen! U kunt de ransomware verwijdering zelf doen slechts in een paar minuten door het gebruik van PC bedreigingen scanner.

Downloaden PC Bedreiging Scanner

Belangrijk: Nu, kunt u uw systeembestanden te herstellen na hc7 GOTYA ransomware te verwijderen. Informatie over het bestand restauratie methoden hieronder in dit artikel.

Hoe gecodeerde gegevens en bestanden op te halen na het verwijderen hc7 GOTYA ransomware

Zoals werd gesteld in het losgeld boodschap, kunnen de gebruikers bestanden en gegevens niet worden gedecodeerd zonder decryptie sleutel. De hackers aandringen op het betalen van losgeld, met de nadruk uw aandacht en dan proberen om de futiliteit van de pogingen weer te geven. In feite, zonder het betalen van losgeld vergoeding aan de hc7 GOTYA ransomware ontwikkelaars, gebruikers kunnen hun gegevens te herstellen op verschillende manieren. U moet de ransomware virus volledig van uw systeem te verwijderen en ga dan voor de data recovery-procedure. De eerste en meest eenvoudige manier om versleutelde gegevens op te halen om de back-up. Als u een check-point, toen opstelling ten minste 2 of 3 dagen voordat je het hc7 GOTYA ransomware infectie.

Stap 1: Bestanden herstellen van file van Vensters

 • Klik op “Start” en ga naar “Control Panel”.

 • Tik op “Systeem en beveiliging” en kies “Backup and Restore” optie.

 • Kies “Bestanden terugzetten van back-up” en geef de check-point te herstellen.

Stap 2: Gebruik Shadow Explorer Om bestanden versleuteld door Ophalen hc7 GOTYA ransomware

Als u niet de gewoonte van het maken van back-ups, dan moet u het hulpprogramma Shadow Explorer gebruiken. Tijdens de encryptie-proces, de hc7 GOTYA ransomware creëert een versleutelde kopieën van de systeembestanden en de originele gegevens te verwijderen. In dit soort situaties, kunt u schaduwkopieën gebruiken om bestanden en gegevens te herstellen.

Klik hier om Shadow Explorer downloaden

Stap 3: Herstel gecodeerde gegevens door hc7 GOTYA ransomware Met behulp van Data Recovery Software

In enkele gevallen, de nare ransomware bedreigingen ook de schaduw volume kopieën van de gegevens te verwijderen. Daarom is in dergelijke omstandigheden kunt u de data recovery software hieronder aanbevolen in dit artikel die u kunnen helpen om een deel van uw gegevens en bestanden op te halen te downloaden.

Download het nu!

English Quick Steps To Uninstall hc7 GOTYA ransomware from Firefox
French Retirer hc7 GOTYA ransomware Dans les étapes simples
German Entfernen hc7 GOTYA ransomware von Opera : Abschaffen hc7 GOTYA ransomware
Polish Krok po kroku Odinstaluj hc7 GOTYA ransomware
Portuguese Desinstalar hc7 GOTYA ransomware de Safari : Livrar-se de hc7 GOTYA ransomware
Italian Elimina hc7 GOTYA ransomware da Internet Explorer : Pulito hc7 GOTYA ransomware
Spanish Deshacerse De hc7 GOTYA ransomware de Opera
Danish Fjerne hc7 GOTYA ransomware fra Opera : Slet hc7 GOTYA ransomware