Van Afkomen Anubi Ransomware Handmatig

Anubi Ransomware: Een nieuwe ransomware gaat wild onder de cyberwereld

Een nieuwe ransomware genaamd Anubi Ransomware wordt snel gewild onder de pc gebruikers en is onlangs gedetecteerd door de malware onderzoekers. Er is zeer beperkte informatie over deze nieuwe virale ransomware zoals hoe het onder de pc-gebruikers verspreidde. Zodra dit losgeldvirus een systeem infecteert, installeert u eerst een automatische run in het Windows-register om met elke opstart van het betreffende systeem te starten. Het begint elke keer dat u inlogt op uw Windows. Vervolgens begint u de bijgeleverde vaste schijven te scannen voor gegevens of bestanden, zoals e-boeken, pdfs, afbeeldingen, spreadsheets, doc-bestanden, video's, audio's, automatische uitvoerbare bestanden en dergelijke andere bestanden die deel uitmaken van het encryptieproces. Nadat de scan is voltooid, begint het versleutingsproces door een aantal van de meest gevaarlijke cifers aan te roepen om uw bestanden te coderen. Na het succesvol versleutelen voegt het een nieuwe " [email_address] .anubi" bestandsextensie toe aan de gecompromitteerde bestanden.

verwijder Anubi Ransomware

Wanneer deze Anubi Ransomware de encryptie succesvol heeft voltooid, dan wordt het van uw bestanden vernoemd en wordt een losgeld notitie genaamd "_READ_ME_.txt" verzonden op alle aangewezen bestanden en mappen. Het stuurt ook een e-mail "[email protected]" op de losgeldbrief om contact op te nemen met het losgeldprobleem of de oplossing. De aanvaller geeft u een uniek ID dat de bodem van de losgeldbon bevat om betalingsinstructies te krijgen. Een van de goede dingen over deze ransomware is dat het erg langzaam is en daardoor een sterke kans is om door het slachtoffer te ontdekken dat een ransomware draait en het proces beëindigt voordat het de volledige computer kan versleutelen. Het komt binnen in uw systeem via verschillende infecterende trucs, zoals de stealth installatie van freeware of shareware, klikken op verdachte links of advertenties, verschrikkelijke websites, expired exploit kit en diverse andere.

Wat zou je moeten doen?

Zoals u hierboven leest hoe gevaarlijk de ransomware is, moet u echt heel snel iets doen om de gevolgen ervan te elimineren. Je moet niet klaar zijn om het losprys geld te betalen en een betrouwbare anti-malware gebruiken om Anubi Ransomware zo snel mogelijk van het systeem te verwijderen .

Downloaden PC Bedreiging Scanner

De beste oplossing voor Anubi Ransomware verwijderen uit de getroffen Systems

Methode 1: Start de geïnfecteerde pc in de Veilige modus

 • Druk op “Start”, typ “msconfig” en druk op “Enter”.

 • Selecteer het tabblad “Boot” en controleer of de optie “Veilig opstarten” en klik vervolgens op de knop “OK”.

Methode 2: Verwijder Anubi Ransomware Door het tonen van alle verborgen bestanden en mappen

 • Klik op de knop “Start” en ga naar “Control Panel”.

 • Selecteer “Vormgeving en persoonlijke instellingen” optie.

 • Tik op “Mapopties” en selecteer het tabblad “View”.

 • Kies “Verborgen bestanden, mappen en drivers” optie. Klik vervolgens op “Apply” en de knop “OK”.

 • Nu, kwaadaardige bestanden en mappen aangemaakt door Anubi Ransomware en hen onmiddellijk te verwijderen uit het systeem.

Methode 3: Schoon Anubi Ransomware Verwante Gastheren bestand

 • Klik op “Start” en typ “%windir%/system32/Drivers/etc/hosts”.

 • Open “hosts” file met Notepad.

 • Dit bestand moet de IP-adressen bevatten Anubi Ransomware die u kunt identificeren op het woord “localhost”.

Methode 4: Elimineer Schadelijk Vermeldingen uit Anubi Ransomware Van de Register-editor

 • Druk op “Win + R” toetsen tegelijk.

 • Typ “regedit.exe” en druk op “Enter” knop.

 • Dan na, schoon folder startup: “HKLM\Software\Microsoft\Windows\Current version\Run”.

Methode 5: Verwijder Anubi Ransomware Zie ook Opstartonderdelen

 • Druk op “Start” en typ “msconfig” en klik op “Enter”.

 • Kies het tabblad “Opstarten” en schakel alle verdachte items die wordt geassocieerd met Anubi Ransomware.

Verwijder Anubi Ransomware Met behulp van PC bedreigingen Scanner

Handmatig verwijderen van Anubi Ransomware vereist interferentie met de computer bestanden en registers. Daarom kan het onverwachte schade veroorzaken op uw machine. Zelfs als uw PC vaardigheden zijn niet in een professioneel niveau, dan maak je geen zorgen! U kunt de ransomware verwijdering zelf doen slechts in een paar minuten door het gebruik van PC bedreigingen scanner.

Downloaden PC Bedreiging Scanner

Belangrijk: Nu, kunt u uw systeembestanden te herstellen na Anubi Ransomware te verwijderen. Informatie over het bestand restauratie methoden hieronder in dit artikel.

Hoe gecodeerde gegevens en bestanden op te halen na het verwijderen Anubi Ransomware

Zoals werd gesteld in het losgeld boodschap, kunnen de gebruikers bestanden en gegevens niet worden gedecodeerd zonder decryptie sleutel. De hackers aandringen op het betalen van losgeld, met de nadruk uw aandacht en dan proberen om de futiliteit van de pogingen weer te geven. In feite, zonder het betalen van losgeld vergoeding aan de Anubi Ransomware ontwikkelaars, gebruikers kunnen hun gegevens te herstellen op verschillende manieren. U moet de ransomware virus volledig van uw systeem te verwijderen en ga dan voor de data recovery-procedure. De eerste en meest eenvoudige manier om versleutelde gegevens op te halen om de back-up. Als u een check-point, toen opstelling ten minste 2 of 3 dagen voordat je het Anubi Ransomware infectie.

Stap 1: Bestanden herstellen van file van Vensters

 • Klik op “Start” en ga naar “Control Panel”.

 • Tik op “Systeem en beveiliging” en kies “Backup and Restore” optie.

 • Kies “Bestanden terugzetten van back-up” en geef de check-point te herstellen.

Stap 2: Gebruik Shadow Explorer Om bestanden versleuteld door Ophalen Anubi Ransomware

Als u niet de gewoonte van het maken van back-ups, dan moet u het hulpprogramma Shadow Explorer gebruiken. Tijdens de encryptie-proces, de Anubi Ransomware creëert een versleutelde kopieën van de systeembestanden en de originele gegevens te verwijderen. In dit soort situaties, kunt u schaduwkopieën gebruiken om bestanden en gegevens te herstellen.

Klik hier om Shadow Explorer downloaden

Stap 3: Herstel gecodeerde gegevens door Anubi Ransomware Met behulp van Data Recovery Software

In enkele gevallen, de nare ransomware bedreigingen ook de schaduw volume kopieën van de gegevens te verwijderen. Daarom is in dergelijke omstandigheden kunt u de data recovery software hieronder aanbevolen in dit artikel die u kunnen helpen om een deel van uw gegevens en bestanden op te halen te downloaden.

Download het nu!

English Remove Anubi Ransomware from Windows 8
French Supprimer Anubi Ransomware de Windows 10
German Löschen Anubi Ransomware Erfolgreich
Polish Kasować Anubi Ransomware z Windows 2000 : Wymazać Anubi Ransomware
Portuguese Livrar-se de Anubi Ransomware Facilmente
Italian Rimozione Anubi Ransomware Completamente
Spanish Borrar Anubi Ransomware de Windows 7
Danish Anubi Ransomware Sletning: guide til Afinstaller Anubi Ransomware Øjeblikkeligt