Van Afkomen NotPetya Ransomware In Slechts Enkele Stappen

Verwijder NotPetya Ransomware

Wat is uniek over NotPetya Ransomware?

NotPetya Ransomware , een nieuw lid van de familie Ransomware die System over de wereld wereld aanvalt. Het hoogste percentage van een dergelijke infectie is in Oekraïne waar de diverse overheidsdiensten zijn afgesloten. Deze Ransomware is anders dan het andere lid van de Ransomware familie. Het encrypteert bestanden nadat de computer opnieuw is gestart. Zodra de gebruiker de computer opnieuw opstart, overschrijft het de MBR met een kwaadwillige loonbelasting die de mogelijkheid heeft om de volledige schijf te encrypten. Volgens de diepgaande analyse door onderzoeker heeft deze ransomware meer dan 80 bedrijven getroffen en verspreid over de hele wereld, waaronder Spanje, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de VS, Oekraïne, Rusland en India. Net als andere ransomware is het ook gemaakt door cyberhackers om het slachtoffer te schrikken en geld uit hen te ontdoen.

Hoe wordt PC geïnfecteerd met NotPetya Ransomware?

Vanwege de ransomware-familie maakt NotPetya Ransomware gebruik van verschillende lastige manieren om Windows PC aan te vallen. Het loopt hoofdzakelijk binnen de pc door middel van spamcampagnes. Wanneer u een bijlage downloadt of een link opent die van ongeverifieerde bronnen komt, dan kan het binnen uw computer binnenkomen zonder dat u uw toestemming vraagt. Naast deze spambijlagen kan het ook doordringen in uw pc, wanneer u gratis freeware pakketten wilt downloaden, bezochte sites kunt bezoeken, online games kunt openen, torrentbestanden openen, bestand over P2P-netwerk delen etc. De distributiekanalen kunnen variëren, maar de hoofdbron blijft Hetzelfde is het gebruik van internet.

Wat kan NotPetya Ransomware doen na binnenkomst van PC?

Eenmaal succesvol geïnstalleerd in de pc, encrypten NotPetya Ransomware bestanden en corrigeert de instellingen van de Master Boot. Deze ransomware is zo ontworpen dat het allerlei bestanden kan vergrendelen, zoals video, beeld, excels, documenten, PDF's, databases, enz. Zonder dat het gebruikersbewustzijn vraagt. Wanneer u probeert toegang te krijgen tot uw bestanden, zal het een losgeld notitie in het volledige venster weergeven. Ransom note beschrijft dat uw bestanden zijn geblokkeerd en u moet 300 USD losprijs betalen om de decryptiesleutel te krijgen. Creators vertoonde de boodschap zodanig dat het echt lijkt en levert e-mailadres [email protected] voor de contactdoeleinden.

Hoe zit het met de losprijs die NotPetya Ransomware vraagt?

Ransom bericht is slechts een lastig ding om onschuldige gebruiker aan te trekken. Schepper van zo'n ransomware gaat u geen decoderingsgereedschap bieden, zelfs de enorme losprijs betalen. Zo wordt het door een expert strikt gewaarschuwd dat u geen deal met hackers moet maken of contact opneemt met het meegeleverde e-mailadres voor elke prijs. Het herstellen van het bestand is mogelijk met back-up, maar wat als je dat niet hebt. In deze situatie moet u onmiddellijk NotPetya Ransomware van uw pc verwijderen.

Downloaden PC Bedreiging Scanner

De beste oplossing voor NotPetya Ransomware verwijderen uit de getroffen Systems

Methode 1: Start de geïnfecteerde pc in de Veilige modus

 • Druk op “Start”, typ “msconfig” en druk op “Enter”.

 • Selecteer het tabblad “Boot” en controleer of de optie “Veilig opstarten” en klik vervolgens op de knop “OK”.

Methode 2: Verwijder NotPetya Ransomware Door het tonen van alle verborgen bestanden en mappen

 • Klik op de knop “Start” en ga naar “Control Panel”.

 • Selecteer “Vormgeving en persoonlijke instellingen” optie.

 • Tik op “Mapopties” en selecteer het tabblad “View”.

 • Kies “Verborgen bestanden, mappen en drivers” optie. Klik vervolgens op “Apply” en de knop “OK”.

 • Nu, kwaadaardige bestanden en mappen aangemaakt door NotPetya Ransomware en hen onmiddellijk te verwijderen uit het systeem.

Methode 3: Schoon NotPetya Ransomware Verwante Gastheren bestand

 • Klik op “Start” en typ “%windir%/system32/Drivers/etc/hosts”.

 • Open “hosts” file met Notepad.

 • Dit bestand moet de IP-adressen bevatten NotPetya Ransomware die u kunt identificeren op het woord “localhost”.

Methode 4: Elimineer Schadelijk Vermeldingen uit NotPetya Ransomware Van de Register-editor

 • Druk op “Win + R” toetsen tegelijk.

 • Typ “regedit.exe” en druk op “Enter” knop.

 • Dan na, schoon folder startup: “HKLM\Software\Microsoft\Windows\Current version\Run”.

Methode 5: Verwijder NotPetya Ransomware Zie ook Opstartonderdelen

 • Druk op “Start” en typ “msconfig” en klik op “Enter”.

 • Kies het tabblad “Opstarten” en schakel alle verdachte items die wordt geassocieerd met NotPetya Ransomware.

Verwijder NotPetya Ransomware Met behulp van PC bedreigingen Scanner

Handmatig verwijderen van NotPetya Ransomware vereist interferentie met de computer bestanden en registers. Daarom kan het onverwachte schade veroorzaken op uw machine. Zelfs als uw PC vaardigheden zijn niet in een professioneel niveau, dan maak je geen zorgen! U kunt de ransomware verwijdering zelf doen slechts in een paar minuten door het gebruik van PC bedreigingen scanner.

Downloaden PC Bedreiging Scanner

Belangrijk: Nu, kunt u uw systeembestanden te herstellen na NotPetya Ransomware te verwijderen. Informatie over het bestand restauratie methoden hieronder in dit artikel.

Hoe gecodeerde gegevens en bestanden op te halen na het verwijderen NotPetya Ransomware

Zoals werd gesteld in het losgeld boodschap, kunnen de gebruikers bestanden en gegevens niet worden gedecodeerd zonder decryptie sleutel. De hackers aandringen op het betalen van losgeld, met de nadruk uw aandacht en dan proberen om de futiliteit van de pogingen weer te geven. In feite, zonder het betalen van losgeld vergoeding aan de NotPetya Ransomware ontwikkelaars, gebruikers kunnen hun gegevens te herstellen op verschillende manieren. U moet de ransomware virus volledig van uw systeem te verwijderen en ga dan voor de data recovery-procedure. De eerste en meest eenvoudige manier om versleutelde gegevens op te halen om de back-up. Als u een check-point, toen opstelling ten minste 2 of 3 dagen voordat je het NotPetya Ransomware infectie.

Stap 1: Bestanden herstellen van file van Vensters

 • Klik op “Start” en ga naar “Control Panel”.

 • Tik op “Systeem en beveiliging” en kies “Backup and Restore” optie.

 • Kies “Bestanden terugzetten van back-up” en geef de check-point te herstellen.

Stap 2: Gebruik Shadow Explorer Om bestanden versleuteld door Ophalen NotPetya Ransomware

Als u niet de gewoonte van het maken van back-ups, dan moet u het hulpprogramma Shadow Explorer gebruiken. Tijdens de encryptie-proces, de NotPetya Ransomware creëert een versleutelde kopieën van de systeembestanden en de originele gegevens te verwijderen. In dit soort situaties, kunt u schaduwkopieën gebruiken om bestanden en gegevens te herstellen.

Klik hier om Shadow Explorer downloaden

Stap 3: Herstel gecodeerde gegevens door NotPetya Ransomware Met behulp van Data Recovery Software

In enkele gevallen, de nare ransomware bedreigingen ook de schaduw volume kopieën van de gegevens te verwijderen. Daarom is in dergelijke omstandigheden kunt u de data recovery software hieronder aanbevolen in dit artikel die u kunnen helpen om een deel van uw gegevens en bestanden op te halen te downloaden.

Download het nu!

English Remove NotPetya Ransomware In Just Few Steps
French Supprimer NotPetya Ransomware Avec succès
German Löschen NotPetya Ransomware von Windows 2000
Polish Odinstaluj NotPetya Ransomware Ręcznie
Portuguese Excluir NotPetya Ransomware Manualmente
Italian Rimozione NotPetya Ransomware Facilmente
Spanish Deshacerse De NotPetya Ransomware Exitosamente
Danish tips til Fjerne NotPetya Ransomware