Verwijder qkG Filecoder Ransomware van Windows 10 : Schoon qkG Filecoder Ransomware

qkG Filecoder Ransomware zijn nasynchronisatie-macro's en zelfreplicaties

Vroege voorbeelden van de zelf-replicerende ransomware die zichzelf implementeert in VBA-macro's die vorige week door de malware-onderzoekers is opgemerkt. Samples van de ransomware genaamd " qkG Filecoder Ransomware " zijn onlangs vrijgegeven op VirusTotal van Vietnam en bevatten enkele opmerkingen in het Vietnamees. Malware-onderzoekers beschreven ransomvirus als een klassieke macro-malware die de Microsoft Word Normal-sjabloon (.dot-sjabloon) infecteert, waar alle nieuwe en lege Word-documenten zijn. De eerste test werd geregistreerd op 12 november en had ook geen Bitcoin-adres, zelfs al had het twee dagen later, waarbij de laatste variant een routine gebruikte om een ​​document op een bepaalde dag en tijd te versleutelen. Onderzoekers hebben al monsters gezien met verschillend gedrag. Toen Ransomware een Bticoin-adres kreeg, ontdekten onderzoekers dat het nog geen transacties had.

verwijder qkG Filecoder Ransomware

De onderzoekers zeiden dat "qkG filecoder opvalt als de eerste ransomware om een ​​bestand (bestandstype) te coderen en een van de weinige bestanden die coderen voor malware die uitsluitend is geschreven in Visual Basic for Applications (VBA) -macro's". "Het is ook een van de weinige die ongewone kwaadaardige macrocodes gebruikt, in tegenstelling tot de gebruikelijke families die macro's gebruiken om ransomware op de gebruikerssystemen te downloaden." Verschillende andere infecterende symptomen zoals het versleutelen alleen de geopende of actieve documenten maar laten de structuur van bestanden zoals de bestandsnaam achter. Het losgeld-virus gebruikt kwaadaardige macro's die vergelijkbare technieken lijken te krijgen door ".lukitus" -variant van Locky Ransomware die automatisch gesloten VBA-macro's gebruikt. Systeembeveiligingsexperts vertelden dat de ransomware nog in ontwikkeling is of een POC (Proof of concept) in plaats van een actieve malware die wild is en dat de malware-hacker verwacht dat de technieken verbreed worden, opnieuw worden aangehaald en zich gaan inlaten met andere cyberaanvallen.

Pc-gebruikers vermijden aanzienlijk het risico van op macro gebaseerde aanvallen zoals qkG Filecoder Ransomware-aanvallen door gebruik te maken van enkele van de beste beveiligingsbeveiligingsservices en cyberbeveiliging door best beoordeelde antivirus te gebruiken om zich te beschermen tegen ransomwareaanvallen. Als u qkG Filecoder Ransomware van geïnfecteerde computers wilt verwijderen, gebruik dan een betrouwbare anti-malware erop of volg handmatig de onderstaande verwijderingsrichtlijnen.

Downloaden PC Bedreiging Scanner

De beste oplossing voor qkG Filecoder Ransomware verwijderen uit de getroffen Systems

Methode 1: Start de geïnfecteerde pc in de Veilige modus

 • Druk op “Start”, typ “msconfig” en druk op “Enter”.

 • Selecteer het tabblad “Boot” en controleer of de optie “Veilig opstarten” en klik vervolgens op de knop “OK”.

Methode 2: Verwijder qkG Filecoder Ransomware Door het tonen van alle verborgen bestanden en mappen

 • Klik op de knop “Start” en ga naar “Control Panel”.

 • Selecteer “Vormgeving en persoonlijke instellingen” optie.

 • Tik op “Mapopties” en selecteer het tabblad “View”.

 • Kies “Verborgen bestanden, mappen en drivers” optie. Klik vervolgens op “Apply” en de knop “OK”.

 • Nu, kwaadaardige bestanden en mappen aangemaakt door qkG Filecoder Ransomware en hen onmiddellijk te verwijderen uit het systeem.

Methode 3: Schoon qkG Filecoder Ransomware Verwante Gastheren bestand

 • Klik op “Start” en typ “%windir%/system32/Drivers/etc/hosts”.

 • Open “hosts” file met Notepad.

 • Dit bestand moet de IP-adressen bevatten qkG Filecoder Ransomware die u kunt identificeren op het woord “localhost”.

Methode 4: Elimineer Schadelijk Vermeldingen uit qkG Filecoder Ransomware Van de Register-editor

 • Druk op “Win + R” toetsen tegelijk.

 • Typ “regedit.exe” en druk op “Enter” knop.

 • Dan na, schoon folder startup: “HKLM\Software\Microsoft\Windows\Current version\Run”.

Methode 5: Verwijder qkG Filecoder Ransomware Zie ook Opstartonderdelen

 • Druk op “Start” en typ “msconfig” en klik op “Enter”.

 • Kies het tabblad “Opstarten” en schakel alle verdachte items die wordt geassocieerd met qkG Filecoder Ransomware.

Verwijder qkG Filecoder Ransomware Met behulp van PC bedreigingen Scanner

Handmatig verwijderen van qkG Filecoder Ransomware vereist interferentie met de computer bestanden en registers. Daarom kan het onverwachte schade veroorzaken op uw machine. Zelfs als uw PC vaardigheden zijn niet in een professioneel niveau, dan maak je geen zorgen! U kunt de ransomware verwijdering zelf doen slechts in een paar minuten door het gebruik van PC bedreigingen scanner.

Downloaden PC Bedreiging Scanner

Belangrijk: Nu, kunt u uw systeembestanden te herstellen na qkG Filecoder Ransomware te verwijderen. Informatie over het bestand restauratie methoden hieronder in dit artikel.

Hoe gecodeerde gegevens en bestanden op te halen na het verwijderen qkG Filecoder Ransomware

Zoals werd gesteld in het losgeld boodschap, kunnen de gebruikers bestanden en gegevens niet worden gedecodeerd zonder decryptie sleutel. De hackers aandringen op het betalen van losgeld, met de nadruk uw aandacht en dan proberen om de futiliteit van de pogingen weer te geven. In feite, zonder het betalen van losgeld vergoeding aan de qkG Filecoder Ransomware ontwikkelaars, gebruikers kunnen hun gegevens te herstellen op verschillende manieren. U moet de ransomware virus volledig van uw systeem te verwijderen en ga dan voor de data recovery-procedure. De eerste en meest eenvoudige manier om versleutelde gegevens op te halen om de back-up. Als u een check-point, toen opstelling ten minste 2 of 3 dagen voordat je het qkG Filecoder Ransomware infectie.

Stap 1: Bestanden herstellen van file van Vensters

 • Klik op “Start” en ga naar “Control Panel”.

 • Tik op “Systeem en beveiliging” en kies “Backup and Restore” optie.

 • Kies “Bestanden terugzetten van back-up” en geef de check-point te herstellen.

Stap 2: Gebruik Shadow Explorer Om bestanden versleuteld door Ophalen qkG Filecoder Ransomware

Als u niet de gewoonte van het maken van back-ups, dan moet u het hulpprogramma Shadow Explorer gebruiken. Tijdens de encryptie-proces, de qkG Filecoder Ransomware creëert een versleutelde kopieën van de systeembestanden en de originele gegevens te verwijderen. In dit soort situaties, kunt u schaduwkopieën gebruiken om bestanden en gegevens te herstellen.

Klik hier om Shadow Explorer downloaden

Stap 3: Herstel gecodeerde gegevens door qkG Filecoder Ransomware Met behulp van Data Recovery Software

In enkele gevallen, de nare ransomware bedreigingen ook de schaduw volume kopieën van de gegevens te verwijderen. Daarom is in dergelijke omstandigheden kunt u de data recovery software hieronder aanbevolen in dit artikel die u kunnen helpen om een deel van uw gegevens en bestanden op te halen te downloaden.

Download het nu!

English Remove qkG Filecoder Ransomware from Opera : Efface qkG Filecoder Ransomware
French Simple Étapes À Éliminer qkG Filecoder Ransomware
German Entfernen qkG Filecoder Ransomware von Safari : Abräumen qkG Filecoder Ransomware
Polish Usunąć qkG Filecoder Ransomware z Firefox : Czysty qkG Filecoder Ransomware
Portuguese Livrar-se de qkG Filecoder Ransomware de Firefox
Italian Liberarsi di qkG Filecoder Ransomware da Internet Explorer : Eliminare qkG Filecoder Ransomware
Spanish Borrar qkG Filecoder Ransomware A mano
Danish Sletning qkG Filecoder Ransomware I Blot Få Skridt